joi, 22 august 2013

Asigurarile de calatorie ii ajuta pe turistii romani care si-au programat vacante in Egipt

Sfinx Egipt
Ca urmare a tensiunilor din Egipt, turistii care au programate sejururi in acesta tara vor putea sa isi recupereze banii de la agentiile de turism sau sa opteze pentru un alt pachet de calatorie, informeaza Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT). De asemenea, cei care se afla deja in Egipt pot utiliza si ei politele de calatorie in anumite circumstante.
"Urmarile manifestarilor de tulburari civile sunt acoperite prin polita travel doar in situatia in care acestea au izbucnit in perioada cat turistul se afla deja in strainatate. Situatia din Egipt este cunoscuta in intreaga lume si exista avertizari din partea MAE de a nu calatori in zonele de conflict", a explicat Cristina TANASE, Sef Serviciu Asigurari Persoane, GOTHAER Asigurari.
Pe de alta parte, "in cazul in care asiguratul stie de aceasta revolta si, totusi, pleaca in tara respectiva, nu este acoperit prin polita de calatorie", a subliniat Daniela ION, Coordonator al Departamentului de Asigurari Travel in cadrul GENERALI Romania.

Citeste articolul integral pe: www.vreauasigurare.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu