joi, 20 septembrie 2012

Vrei mai mult de la polita CASCO, testeaza CASCO Exclusiv


Incepand cu 20 septembrie, Carpatica Asig ofera CASCO Exclusiv, cel mai atractiv produs de pe piata asigurarilor auto facultative prin tarifele avantajoase, gama variata de riscuri acoperite si beneficiile suplimentare oferite.
Produsul este destinat persoanelor fizice si juridice, caracterizandu-se prin complexitate si flexibilitate si acoperind o gama variata de riscuri. Casco Exclusiv este structurat pe 2 module de baza, putand fi configurat in functie de necesitatile specifice fiecaruia.
Riscuri acoperite pentru modulul „Optim“:
a) ciocniri, loviri sau izbiri cu alte vehicule, animale sau cu orice corpuri mobile sau imobile aflate în afara autovehiculului, inclusiv zgârieri produse de un alt autovehicul; căderi (cădere în prăpastie, cădere în apă a autovehiculului sau scufundării ambarcaţiunii pe care se află autovehiculul cu prilejul transbordării, cădere din cauza ruperii podului); derapări sau răsturnări; căderea unor corpuri (exemplu: copaci, blocuri de gheaţă sau bolovani etc.) pe autovehicul;
b) incendiu, explozie;
c) trăznet, fenomene atmosferice, inundaţie, cutremur de pământ, prăbuşire sau alunecare de teren, greutatea stratului de zăpadă, avalanşă (zăpadă, gheaţă sau grohotiş); Riscuri acoperite pentru modulul „Premium“:
– cele de la acoperirea „Optim“ la care se adaugă:
a) furtul întregului autovehicul, inclusiv avariile constatate asupra autovehiculului găsit;
b) furtul prin efracţie sau fără urme vizibile de efracţie, de părţi componente sau piese ale autovehiculului asigurat (furt parţial);
c) avariile produse autovehiculului ca urmare a furtului sau a tentativei de furt.

Si pentru ca prognoza economica anunta vremuri capricioase, asigurarea CASCO Exclusiv vine la tarife avantajoase.

Totodata, clientul beneficiaza de servicii de asistenta rutiera incluse in asigurarea de baza. 

De asemenea, oferim acoperire teritoriala extinsa, asigurarea fiind valabila pe întregul teritoriu al continentului Europa, precum şi pe teritoriul Turciei.

CASCO EXCLUSIV rasplateste responsabilitatea si fidelitatea, oferind posesorilor de polite reinnoite reduceri ale primei de asigurare. 

Un beneficiu aditional il constituie valabilitatea politei in cazul in care autovehiculul este condus de un alt conducator auto, cu acordul asiguratului. 

Si pentru ca noul produs sa-si creeze auspicii favorabile inca de la lansare, organizam campanie „La un Casco Exclusiv, primesti plinul inclusiv” care va premia automat, fara tragere la sorti, primii 1.000 de cumparatori ai politei Casco Exclusiv. Premiile vor consta tichete de combustibil auto (benzina sau motorina), fiecare dintre cele 1.000 de premii avand valoarea de 250 de lei Regulamentul este disponibil pe siteul societatii

Va reamintim ca societatea de asigurari Carpatica are o ecipa manageriala noua si se afla in plina restructurare atat organizatorica, cat si a produselor de asigurare oferite clientilor sai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu