marți, 9 aprilie 2013

Bancile se intrec in promotii la creditele de nevoi personale


Bancnote de 500 RON
Institutiile de credit lanseaza tot mai multe oferte de creditare si incearca sa atraga noi clienti, simplificand procedura de obtinere si reducand sau eliminand comisioanele.

BCR, Volksbank sau Millennium Bank sunt doar cateva dintre institutiile de credit care deruleaza in prezent campanii de promovare ale creditelor noi de nevoi personale. Astfel, persoanele care sunt deja clienti ai BCR, fie ca isi incaseaza salariul sau pensia prin aceasta institutie sau alege sa-si refinanteze creditele sau cardurile de credit la aceasta, beneficiaza de comision zero de analiza a dosarului de credit, iar asigurarea de viata este gratuita. Dobanda porneste de la 13,5%. De asemenea, BCR va acorda clientilor care iau un credit de nevoi personale cu ipoteca, 7 premii acordate prin tragere la sorti in valoare de 5.000 lei (net). Banii vor fi acordati in contul curent al clientului, tragerea la sorti urmand sa aiba loc pe 5 august 2013.

In perioada aprilie-mai 2013, clientii care vor contracta un credit de consum de la Volksbank vor beneficia de o dobanda de 12% pe toata durata contractului, iar banca va returna lunar, 5% din valoare dobanzilor platite la credit intr-un cont de economii, oferit gratuit, fara comision de deschidere si fara comision de administrare. Dobanda este mai mica cu 2,5 puncte procentuale fata de dobanda standard. Ca si in cazul BCR, si Volksbank ofera o asigurare de viata gratuita, pe toata durata imprumutului. Persoanele care vor solicita un credit de nevoi personale fara garantii cu dobanda variabila de la Millenium Bank, nu vor plati comisionul de analiza, daca cererea este aprobata pana la 30 iunie. Creditul este disponibil in lei la o dobanda formata din ROBOR la sase luni plus o marja de 6%, pentru clientii care decid sa-si incaseze venitul lunar prin banca. Perioada de creditare este de 60 de luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu