sâmbătă, 29 decembrie 2012

Rasturnare de situatie in cazul accidentului lui Serban Huidu

Cazul accidentului provocat de Serban Huidu este departe de a fi incheiat. Rudele victimelor nu vor primi curand despagubirile banesti, pentru ca firma de asigurari cu care avea contract Huidu a facut recurs la decizia luata de judecatori.


Instanta de la Brasov hotarase ca familiile victimelor sa primeasca despagubiri in valoare de 360.000 de euro, insa societatea de asigurari a facut recurs, aminteste Digi 24. Nu a fost stabilita o data pentru recurs.


Cine plateste despagubirile de 360.000 de euro in locul lui Serban Huidu?


Serban Huidu condamnat la plata daunelor de 360.000 de euro in cazul accidentului rutier din octombrie 2011, nu va plati acesti bani. Suma va fi acoperita de asiguratorul SC Asigurare- Reasigurare Astra SA.


Magistratii au constat ca Serban Huidu, pentru autoturismul Mercedes Benz, avea incheiat cu asiguratorul SC Asigurare- Reasigurare Astra SA un contract de asigurare obligatorie RCA, valabil la data de 16 octombrie 2011, informeaza Evenimentul Zilei.

Potrivit legii, asiguratorul trebuie sa achite daunele morale si cheltuielile judiciare ale acestui proces, cate 2.500 de lei catre doua parti civile, Elena si Mircea Lungu Balog.

Fostul realizator TV trebuie sa plateasca daune de 360.000 de euro familiilor victimelor accidentului provocat de el la Timisul de Sus, soldat cu moartea a trei persoane. In cazul accidentului rutier din octombrie 2011, suma urma sa fie acoperita de asiguratorul SC Asigurare- Reasigurare Astra SA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu