sâmbătă, 29 decembrie 2012

Joburi disponibile in institutiile UE


Aveti acum sansa unui job pe viata intr-una dintre institutiile europene, cu salariul de inceput de 3.300 de euro. Va puteti inscrie pana in 22 ianuarie pe unul dintre cele 188 de posturi disponibile in acest moment.

In luna decembrie s-a deschis cea mai mare competitie din acest an pentru posturi de asistenti in domeniile Audit, Finante-Contabilitate si Economie-Statistica in cadrul institutiilor Uniunii Europene. In total sunt: 25 de posturi pe specializarea Audit, 45 de posturi pentru Finante-Contabilitate, 40 de posturi pentru Economie-Statistica, potrivit site-ului eur-lex.europa.eu.

Salariile de baza pentru astfel de joburi pornesc de la 3.300 euro lunar.


Un al doilea concurs pentru care va puteti inscrie pana la data de 22 ianuarie este acela de asistent in urmatoarele domenii de cercetare: biologie si stiintele vietii, chimie, fizica, cercetare nucleara, inginerie civila si mecanica, electronica si inginerie electrica.

Numarul total de joburi vacante este de 78, respectiv cate 10 sau 16 posturi pentru fiecare specializare. Fiind joburi pentru functionari permanenti sunt practic joburi "pe viata", sansele sa fiti disponibilizati dintr-un asemenea job fiind extrem de mici.

Pe langa salariul de baza si prime, lista de beneficii ale functionarilor UE contine: alocatii pentru familie, alocatie pentru casa - 2% din salariul de baza si 167 euro, alocatie pentru copil aflat in intretinere - 360 de euro, alocatie pentru gradinita - 89 euro, indemnizatie de expatriere -16% din salariul de baza sau alocatia de rezidenta in strainatate - 4% din salariul de baza.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu