joi, 10 ianuarie 2013

Optimism moderat pe piata asigurarilor pentru 2013

Grafic stilizat care sugereaza crestere economica
Industria de asigurari ar putea creste anul acesta, dar avansul va fi unul moderat, putine prognoze indicand un ritm de crestere de doua cifre, arata estimarile jucatorilor din piata. 

Efectele crizei financiare care au subtiat puternic volumul subscrierilor asiguratorilor locali si au determinat scaderi care au sarit de o cifra in ultimii patru ani s-au calmat, lasand loc de respiro industriei asigurarilor in 2012 si unei posibile reveniri a ritmului de crestere.

Alin Bucsa, presedintele directoratului Astra: Ne orientam spre segmentul corporate si punem accent pe dezvoltarea internationala. Ne vom concentra, de asemenea, pe asigurarile de sanatate si viata. 

Mariana Diaconescu, presedintele directoratului Asirom: Evolutia volumului de polite vandute este in stransa corelatie cu evolutia economiei si depinde de schimbarile legislative care au impact direct asupra pietei. 

Adrian Marin, CEO al Generali: Vanzarile de polite property, de raspundere generala si politele de asigurari conexe activitatilor care beneficiaza de investitii sau finantari vor fi produsele pe care vor miza asiguratorii. 

Florin Golovatnic, directorul general al Uniqa: Speram intr-o imbunatatire a perceptiei clientilor asupra beneficiilor produselor de asigurare, insa consider ca puterea de cumparare va ramane in continuare scazuta.



Citeste articolul integral aici: www.vreauasigurare.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu