luni, 11 februarie 2013

Brokerii au adus 96% din afacerile EximAsig


Colaborarile cu brokerii de asigurari s-au intensificat in cei aproape trei ani de la infiintarea EximAsig Romania.
In 2012, afacerile Companiei de Asigurari Reasigurari EXIM Romania (EximAsig Romania), al carei actionar majoritar este EximBank, au fost realizate in proportie de 96% prin intermediul brokerilor de asigurare.

"Colaborarile cu brokerii de asigurari s-au intensificat in cei aproape trei ani de la infiintarea EximAsig Romania. Am ajuns sa detinem parteneriate cu peste 60 de brokeri de asigurare, de la cei mai mari intermediari de pe piata la companii de brokeraj specializate pe asigurarile de risc financiar", a declarat Alexandru NEFEROIU, Membru in Directoratul EximAsig Romania, responsabil de vanzari si de relatia cu brokerii.

Subscrierile inregistrate de EximAsig Romania la sfarsitul trimestrului III 2012 s-au triplat fata de aceeasi perioada din 2011, la 19,4 mil. lei. Potrivit rezultatelor publicate de Revista de Specialitate INSURANCE Profile, in perioada ianuarie-septembrie 2012 EximAsig Romania ocupa locul 3 pe segmentul asigurarilor de garantii, cu o cota de piata de 15,27% (fata 6,05% in aceeasi perioada din 2011), si locul 5 in topul asigurarilor de credite, cu o cota de piata de 0,38% (comparativ cu 0,93% in 3T 2011).

"Ne dorim continuarea si consolidarea relatiilor cu brokerii. Parteneriatele deja incheiate si-au demonstrat in timp eficienta, pentru ca am identificat formule care sa aduca beneficii atat noua, in calitate de furnizor de produse de asigurare, cat si intermediarilor si clientilor nostri", a adaugat Alexandru NEFEROIU.

Sursa: Xprimm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu