joi, 28 februarie 2013

Posta Romana cauta asigurator pentru viitorul parc auto


Posta Romana logo
Compania Nationala Posta Romana va organiza in aprilie o licitatie pentru contractarea de servicii de asigurare obligatorie de raspundere civila auto, pentru o perioada de un an, pentru un numar de 607 autovehicule. Valoarea estimata a contractului de asigurare a parcului auto este de 839.700 lei, potrivit anuntului de participare publicat de companie pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Compania va atribui contractul pe baza criteriului "cel mai scazut pret", la licitatie avand posibilitatea sa participe toti asiguratorii autorizati de CSA pe linia asigurarilor RCA.

Garantia de participare la licitatie este de 12.000 lei, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 aprilie 2013.

Parcul auto al Postei Romane numara 607 autovehicule, din care 516 autoutilitare tip furgon, 82 vehicule tip autosasiu si 9 remorci, potrivit caietului de sarcini.

In cursul acestei luni, Posta Romana a anuntat ca va organiza in aprilie o licitatie deschisa pentru cumpararea celor 607 autovechicule (noi si second hand) in leasing financiar. Contractul, incheiat pe o perioada de trei ani, are o valoare estimata la 8,23 mil. EUR, cu TVA.

Potrivit caietului de sarcini, contractul de leasing include si asigurarea CASCO pentru autovehicule, care acopera "despagubiri pentru avarii in stationare sau in mers, cu fransiza zero, conform conditiilor de asigurare, pe teritoriul Romaniei".

Posta Romana trebuie sa achizitioneze de urgenta cele 607 autovehicule, ca urmare a faptului ca in luna aprilie expira contractul de leasing operational incheiat in anul 2008 pentru 727 de masini prin PORSCHE Mobility, compania trebuind sa returneze peste 90% din flota auto inchiriata, potrivit Hotnews.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu